Un projecte que cuida de les relacions cara a cara. 

SEL·LECCIONAT “ONE TO WATCH” AL D&AD NEW BLOOD 2017

Nomophobia és la fòbia a l’absencia del smartphone, el pànic a no tenir-lo amb tu. Nomorephonebia és un projecte que pretén cuidar de les relacions cara a cara donant a conèixer aquesta fòbia. Nomorephonebia és el meu projecte de final de carrera, una sèrie de posavasos dissenyats però per posar-hi el smartphone, no la beguda. Amb un disseny simple i handmade, intenta fer arribar el missatge als clients de bars i restaurants a través d’humor, filosofia i missatges més durs. 

El producte és diu Phoaster, que és la suma de coaster (posavasos) i phone. Aquest producte demana als usuaris que deixin el seu smartphone sobre ell i amb la pantalla cap avall, donant així l’atenció a les persones que t’envolten.

Va estar premiat el Juliol del 2017 amb un premi “One to watch” al festival New Blood del D&AD a Londres. El premi consistia en destacar el projecte per sobre els altres per tal de que els visitants de l’exposició tinguessin en compte les recomanacions de la organització.Fotografies de estudi fetes per a la galeria, amb l’ajuda i col·laboració de Mònica Sala. El projecte està en fase inicial, s’està buscant la manera de treure’l al mercat. Si estas interesat posa’t en contacte!